Aerobic ElectroGYMNOU!! Aerobic ElectroGYM Craiova

Durata unui program de gimnastica aerobica este de 60 minute.

Antrenor: Aura Turcitu - incepand cu 15 octombrie introducem urmatoarele:

Program pentru pilates cardio, mx training, essentials fitness, balerina body, piloxing (include taebo, pilates si dans), gimnastica 100%

BONUS: Consiliere nutritie si antrenament

 

Aura Turcitu Aura Turcitu Aura Turcitu Aura Turcitu Aura Turcitu Aura Turcitu

 Tae-bo - Total Awareness Excellent Body Obedience

Te eliberezi de stres, slabesti si iti tonifici musculatura si, in acelasi timp, primesti energie, forta si flexibilitate.

Tae Bo este o combinatie atractiva intre aerobic, balet, karate, box, dans si elemente de stretching.

Se deosebeste fata de celelalte stiluri de miscare prin faptul ca, imbinandu-le, niciodata exercitiile din tae-bo nu vizeaza un singur muschi, ci o grupare de mai multi muschi ce formeaza un sistem locomotoriu, imbunatateste echilibrul, coordonarea, mobilitatea, intareste musculatura si chiar sistemul osos.

Avantaje:

- se pierd cele mai multe calorii, in coditiile unui antrenament lucrat la intesitate maxima;

- benefic pentru circulatia sanguina;

- iti lucreaza intreaga musculatura a corpului;

- stimuleaza producerea de endorfine (hormonul fericirii);

- creste oxigenarea si este indicat fumatorilor (poate fi folosit si in terapia de renuntare la tabac);

- stimuleaza regenerarea tesuturilor, creste tonusul sistemului imunitar, mentine tineretea si este eliberator de stres;

- imbunatateste echilibul, coordonarea, mobilitatea.

 

Piloxing-ul

Cea mai noua forma de miscare, care duce la arderea nedoritului strat adipos. Este un mix electric de exercitii ce contin elemente de box, tae-bo, miscari de dans, elemente de pilates. Inseamna fermitate redata prin mixul dintre forta, eleganta si viteza: elementele de box combinate cu gratia miscarilor de dans care dezvaluie latura sexy a fiecareia dintre noi.

 

Pilates cardio

Este un antrenament cardio care imbina elementele de siguranta ale tehnicii pilates cu beneficiile exercitiilor cardio.

Avantaje:

- arderea caloriilor in timpul antrenamentelor

- reechilibrarea hormonala si nervoasa

- reducerea stresului si a tensiunii musculare

- scaderea nivelului de colesterol

Acest antrenament are ca obiectiv pierderea kilogramelor in plus sau pur si simplu iti ofera o sanatate buna si un tonus placut.

 

Ballerina body

Ballerina Body este un program de tonifiere pentru incepatoare executat la bara de balet. Miscarile sunt gratioase si eficiente si te ajuta sa iti modelezi muschii intr-o maniera feminina si eleganta, facand apel la exercitii variate si placute de tonifiere.

Accentul la acest program cade pe dezvoltarea armonioasa si feminina a muschilor mari ai corpului, dar nu sunt neglijate zonele cele mai problematice ale corpului feminin - coapselor li se acorda o atentie deosebita, de asemenea fesele sunt si ele supuse unui "tratament" de ridicare si intarire, iar abdomenul si talia sunt lucrate in intervale de 5-10 minute pentru a accelera eliminarea grasimii dn acea zona.

Miscarile sunt lente si placute, iar succesiunea de exercitii te ajuta sa iti remodelezi intregul corp.

Este un program indicat clientelor incepatoare si celor cu un nivel mediu de rezistenta fizica, cu rezultate foarte bune pentru tonifiere.

 

Essential fitness

Essential Fitness este un antrenament extraordinar de eficient si placut, care combina elementele de fitness cu exercitii aerobice, pentru rezultate rapide. Vei executa elemente cardio cu ajutorul ganterelor mici de 1 kg. Exercitiile se lucreaza in serii scurte, de 8 repetari si au o varietate foarte mare, pentru a permite efecturaea unui antrenament complex, eficient si accesibil. 

Essential fitness este un antrenament cardio de nivel mediu, putand fi urmat cu succes de majoritatea clientelor care au participat cel putin o luna la cursurile noastre.

 

Belly dancing, SexyFlexy

Sa dansezi si sa simti, sa simti si sa-ti placa. Arde stratul adipos si pernutele nedorite. Vei fi o mare de zambet si te vei simti mai frumoasa ca oricand. Dansul inseamna cea mai frumoasa forma de miscare prin care te poti regasi, unicul mod de a fi doar tu si eul tau, tu si trailire tale, tu intr-o alta lume.