Momente de stagnareCum depasim momentele de stagnare

Momente de stagnare

Fiecarui sportiv i se intampla, mai ales in primii ani de antrenament, sa aiba momente de stagnare. Aceste momente se datoreaza unui complex de factori de natura fizica si psihica.

Tips & TricksTips & Tricks

Cateva sfaturi si trucuri pentru culturism

Cresterea masei musculare este de obicei principalul obiectiv al celor care practica culturismul. Uneori insa, antrenamentele si regimul strict de crestere

Fereste-te de accidentariFereste-te de accidentari

Cum sa te feresti de accidentari

Culturismul, ca orice sport, presupune, pe langa ore lungi de antrenament, si asumarea unor riscuri aferente. Daca factorii psihologici sunt totusi mai usor

Suplimente culturismSuplimentele in bodybuilding / culturism

Fitness - Culturism Ce sunt suplimentele ?

Sunt substante extrase din alimente sau diferite produse vegetale si animale sau chiar de origine minerala. Rolul lor este acela de a aduce in dieta acele substante care s-au dovedit utile in diferite scopuri

Motive sala de forta8 Motive sa mergi la sala de forta

Motive Culturism - Sala de forta

1. Iti faci un corp frumos

Idei CulturismCulturismul in cateva idei simple

Ce este culturismul si ce trebuie sa stii despre culturism

- Cei trei factori “legali” care pot fi manipulati pentru a se induce dezvoltarea musculara sunt : EXERCITIILE, NUTRITIA si ODIHNA.

De ce Culturismul ?De ce Culturismul ?

Culturism - De ce Culturismul ?

Cu varietatea de sporturi pe care o avem de ce trebuie sa alegi culturismul? Nu vreau sa neg importanta fiecarui sport aparte si efectele sale asupra corpului uman, dar culturismul are ceva deosebit.

30 Minciuni culturismCele 30 de minciuni ale culturismului

Culturism - 30 de minciuni

Minciuni culturism 1. Poti deveni la fel de mare ca un culturist profesionist fara sa iei steroizi; doar dureaza mai mult.

CulturismCulturism

Campion National Seniori - Culturism

Culturismul (in engleza bodybuilding, construirea corpului) este procesul de dezvoltare a musculaturii printr-o combinatie de antrenamente cu greutati, marirea numarului de calorii consumate, si odihna.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger nascut la 30 iulie 1947 este un culturist, actor si politician republican, austriac american, actualmente servind ca cel de-al treizeci si optulea guvernator al statului California.