Limineata numarul caloriilorSchimbari minore pentru a limita numarul de calorii pe zi

Slabire / Diete / Cum limitezi numarul caloriilor pe zi

Chiar si cateva schimbari minore in dieta ta zilnica te pot ajuta sa reduci din aportul caloric zilnic,

Dieta trei mese pe zi

Dieta - Trei mese pe zi, cea mai buna dieta

Slabire - Diete - Trei mese pe zi

Trei mese pe zi, dupa care te trezesti satul: suna a zi obisnuita, nu a dieta. Insa studiile arata ca cel mai bine pierzi din greutate daca mananci trei mese pe zi, decat daca mananci foarte putin.

Dieta zodia CapricornDieta zodiei tale - Dieta pentru zodia Capricorn

Slabire - Dieta zodia Capricorn

Dieta potrivita zodiei tale. Femeia si barbatul din zodia Capricorn. O alimentatie bogata in proteine si calciu este obligatorie pentru capricorni, pentru a a-si mentine oasele, pielea si dintii intr-o stare buna.

Dieta zodia SagetatorDieta zodiei tale - Dieta pentru zodia Sagetator

Slabire - Dieta zodia Sagetator

Dieta potrivita zodiei tale. Femeia si barbatul din zodia Sagetator. Obezitatea nu este in general o problema pentru sagetatori, iar grasimea se depune de obicei pe solduri si fese.

Dieta zodia ScorpionDieta zodiei tale - Dieta pentru zodia Scorpion

Slabire - Dieta zodia Scorpion

Dieta potrivita zodiei tale. Femeia si barbatul din zodia Scorpion. O dieta variata, care sa le ofere femeilor din zodia scorpion sansa de a-si utiliza energia este cea mai potrivita. Scorpionii trebuie sa evite alimentele bogate in grasimi.

Dieta zodia BalantaDieta zodiei tale - Dieta pentru zodia Balanta

Slabire - Dieta zodia Balanta

Dieta potrivita zodiei tale. Femeia si barbatul din zodia Balanta. Dieta recomandata pentru zodia balanta este bogata in proteine, dar saraca in grasimi si zaharuri. Balantele trebuie sa bea apa din belsug pentru a elimina toxinele din organism.

Dieta zodia FecioaraDieta zodiei tale - Dieta pentru zodia Fecioara

Slabire - Dieta zodia Fecioara

Dieta potrivita zodiei tale. Femeia si barbatul din zodia Fecioara. Nativele din fecioara trebuie sa isi protejeze sistemul digestiv sensibil. Dieta potrivita este cea vegetariana.

Dieta zodia LeuDieta zodiei tale - Dieta pentru zodia Leu

Slabire - Dieta zodia Leu

Dieta potrivita zodiei tale. Femeia si barbatul din zodia Leu. Dieta ideala pentru nativele leu este una care sa le ofere multa libertate si flexibilitate. Leoaicele iubesc mancarea buna si bauturile rafinate.

Dieta zodia RacDieta zodiei tale - Dieta pentru zodia Rac

Slabire - Dieta zodia Rac

Dieta potrivita zodiei tale. Femeia si barbatul din zodia Rac. Nativele din rac au nevoie de o dieta variata. Dieta indicata pentru raci este una sanatoasa si saraca in grasimi, care sa-i incurajeze sa ia mese la ore fixe.

Dieta zodia GemeniDieta zodiei tale - Dieta pentru zodia Gemeni

Slabire - Dieta zodia Gemeni

Dieta potrivita zodiei tale. Femeia si barbatul din zodia Gemeni. Nativele din zodia gemeni beneficiaza de un metabolism rapid, ceea ce inseamna ca ard usor caloriile si slabesc cu usurinta.