Power DrinkPower Drink - Energy drink

Alimentatie - Suplimente Power Drink

Toropit de caldura. Expresia este uzuala, o auzim din ce in ce mai des in aceste zile caniculare, dar nu stiu cati sunt cei care s-au gandit la mecanismul fiziologic care o face sa fie atat de adevarata.

Tribulus Terestris

Tribulus Terrestris

Suplimente Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris este un extras concentrat cu un continut ridicat de steroizi saponinici naturali care stimulaza si maresc nivelul natural de testosteron din organism. Acest produs mareste in mod natural nivelul hormonului glandei tiroide,

Surse de proteineTotul despre proteine Diferite surse si combinarea proteinelor.

Cum combini proteinele. Cu ce sa combini proteinele. Surse de proteine

Corpul uman foloseste proteinele ca o sursa majora de materie bruta pentru a construii si repara muchii, pielea, parul, unghiile, si organele interne.

Prohormoni

Prohormoni Partea 3

Suplimente - Prohormoni - DHT, DIOL

Am revenit cu urmatoarea parte a articolelor dedicate prohormonilor. Mai jos vom analiza profilele prohormonilor; in aceasta parte sunt prezentati primele 5 profile dintr-un total de 9.

Suplimente - Intrebari si RaspunsuriIntrebari si raspunsuri despre suplimente proteice

Dupa ce sa va uitati cand alegeti un supliment proteic?

Mai jos sunt o serie de intrebari si raspunsuri legate de suplimentele proteice. Ghidandu-va dupa acestea veti putea alege pudra proteica care vi se potriveste cel mai bine.

Intrebare: Care sunt tipurile de pudre proteice disponibile?

Da un sens suplimentatieiDa un sens suplimentatiei

Nutritie - Alimentatie - Suplimente - Rolul suplimentelor

Se stie ca elemntul cheie pentru oricine vrea sa dobandeasca un corp atletic, fie prin trecerea de la slabanog la "Arnold", sau de la gras la...preferabil tot "Arnold", este nutritia alaturi de un antrenament intens si bine planificat.

Suplimente ProhormoniProhormoni Partea 2

Suplimente - Prohormoni

Asa cum v-am promis, am revenit cu partea a doua a articolelor dedicate prohormonilor. In prima parte am facut o descriere generala a acestora, si a efectelor benefice sau nu, pe care le pot avea. Mai jos vom face o scurta analiza a tipurilor de prohormoni,

ProhormoniProhormoni Partea 1

Suplimente - Prohormoni

Multi au auzit de prohormoni, dar putini stiu exact ce sunt, cum se folosesc si mai ales unde anume se incadreaza, la suplimente sau la substante interzise in sport. Ne-am gandit ca printr-o serie de articole sa facem putina lumina,

Ce suplimente trebuie sa ieiCe suplimente ar trebui sa iei

Suplimente de care nu te poti desparti.

Suplimentele nutritive sunt fara indoiala una din cele mai puternice arme din arsenalul sportivilor. Este important sa avem un antrenamet foarte bun, dar fara o dieta corespunzatoare si fara suplimentatie, rezultatele pot fi compromise.